maanantai 7. heinäkuuta 2008

Tänä kesänä tehtyä

Tälläisen ison kukkakimpun keräsin Mummin kanssa äitille Renkajärven mökiltä. Äitikin tykkää kukista. Lähdin Mummin ja Vaarin kanssa pesemään mattoja mökille, kun iskä oli päässyt sairaalasta kotiin selkäleikkauksen jälkeen. Iskä ei pysty vielä kauhean hyvin liikkumaan eikä leikkimään. Mutta Mummilla ja vaarilla on onneksi kesäloma!

Juhannuksen jälkeen oltiin äitin ja Olavin kanssa muutama päivä Mummon ja Papan luona. Enokin oli käymässä mummolassa ja leikki meidän kanssa. Mummolla ja Papalla on iso piha, jossa meillä on oma hiekkalaatikko ja keinu. Silloin kun Pappa ei ole ajanut nurmikkoa, pihassa on tosi paljon valkoapiloita, kukat on ihania!


Juhannuksena olimme äitin, Olavin, Mummin ja Vaarin kanssa Renkajärven mökillä. Iskä oli sairaalassa. Matkalla meidän auto meni rikki ja se piti hinata hinausautolla. Mökillä satoi vettä vähän väliä, mutta ei se haitannut mitään. Kävin järvessä uimassa monta kertaa, vaikka äitin mielestä vesi oli tosi kylmää. Uiminen on hauskaa!


Kesäkuun puolessa välissä kävimme äitin, Olavin ja Elina-tädin kanssa Linnanmäellä. Iskä ei päässyt mukaan, koska iskän selkä oli niin kipeä. Eniten tykkäsin tästä vanhasta karusellistä ja maisemajunasta.

Ei kommentteja: