torstai 24. heinäkuuta 2008

Huvipuistopäivä


Mummo ja Pappa veivät meidät eilen Tampereelle Särkänniemen huvipuistoon. Onneksi oli tosi lämmin ja aurinkoinen päivä. Äitin ja Papan kanssa käytiin Tukkijoessa ja äiti ja Pappa kastuivat. Mummo ei uskaltanut lähteä Tukkijokeen, mutta tuli kyllä muihin laitteisiin. Olavin kanssa me käytiin muutamissa laitteissa ihan kahdestaan. Olavin suosikki oli Possujuna.


Huvipuiston lisäksi kävimme Näsinneulan näkötornissa, lasten eläinterhassa ja Delfinaariossa. Näsinneula oli kamalan korkea. Delfinaariossa katsoimme delfiinien esityksen. Ne tekivät hienoja hyppyjä, heittivät palloa ja taputtivat.

Lasten eläintarhassa pääsin ratsastamaan ihan oikealla ponilla. Olisin jo viime kesänä halunnut ratsastaa, mutta äitin ja iskän mielestä olin vielä liian pieni. Ja en kyllä varmaan olisi uskaltanutkaan ratsastaa vielä silloin. Nyt äiti lupasi, että saan mennä ratsastamaan. Vähän minua jännitti, mutta oli se kyllä kivaa! Eläintarhassa oli ponien lisäksi muitakin eläimiä. Puput olivat suloisia. Vuohta pääsin rapsuttamaan, se taisi tykätä rapsuttelusta!


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, moi! Oli varmasti kiva reissu!?! Kiitos vain hienosta kortista. Se oli hieno.
:) - Jannejaanni