sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Mummolassa

Tapaninpäivänä lähdimme Mummo ja Papan luokse. Ja tiedättekö mitä? Joulupukki oli vahingossa vienyt osan meidän paketeista sinne. Myös Janne-eno ja Annikin tulivat vasta Tapanina mummolaan. Me syötiin jouluruokaa ja kuunneltiin joululauluja ja kerrottiin aatosta ja Joulupukista.


Ja sitten avattiin niitä paketteja. Mummo oli laittanut ne kuusen alle ja me Olavin kanssa saatiin jakaa lahjat. Mummo luki aina kortista kenelle lahja kuuluu. Me kun ei osata vielä lukea. Paketteja tuli aikamoinen kasa. Ja minä sain Teresan! Kuiskasinkin mummolle, että ei haittaa vaikka Pukki ei tuonut sitä mönkivää koiranpentua, kun sain Teresan. Teresa on Barbie ja se osaa laulaa!
Viikonloppuna käytiin ulkoilemassa iskän ja Okun kanssa putkipuistossa, kun oli niin hyvä ilma. Aurinkokin paistoi! Pappa oli toisena päivänä meidän mukana ja me laskettiin mäkeä pulkalla ja vanhalla rattikelkalla. Minä sain muuten lahjaksi tuon kukallisen hatun. Olavikin sai hatun, mutta se on sellainen pörröinen sininen ja siinä on edessä pieni ruskea nalle.



Ei kommentteja: