sunnuntai 11. tammikuuta 2009

Jouluaatto

Aattoaamuna meitä odotti alakerrassa yllätys. Äiti oli tehnyt meille joulusukat ja ne roikkuivat vanhan astiakaapin laatikoissa. Ja sukissa oli jotain sisällä! Kumpikin sai oman pupun ja suklaata. Minun pupuni nimi on Ellen ja Olavin pupu on Oskar.

Aamupalan jälkeen me lähdettiin Mummille ja Vaarille. Mummin ja Vaarin joulukuusta ei oltu vielä koristeltu ja me saatiin koristella myös se. Tuo jouluaatto tuntui tosi pitkältä. Aikuisilla oli tietenkin kauheasti kaikkea touhuamista ruokien ja sun muiden kanssa.

Onneksi mummi ja Vaari oli tehnyt osat piparitaloon ja se kasattiin ennen saunomista. Vaari kasasi talot, koska sula sokeri on tosi kuumaa ja sen kanssa saa olla varovainen. Taloja tuli kaksi, iso ja pieni. Mummi pursotti sokerikuorrutteen toiseen taloon ja äiti toiseen. Me Olavin kanssa saatiin koristella talot karkeilla. Koskakohan ne saa syödä? Olavi söi kyllä aika paljon karkkeja jo koristeluvaiheessa.

Mutta kyllä se Joulupukkikin sitten vihdoin ja viimein tuli. Me laulettiin ja annettiin Pukille piirustukset, jotka me Olavin kanssa oltiin tehty. Olavi antoi Pukille myös kaikki tuttinsa! Vähän meitä kyllä jännitti, mutta ei onneksi pelottanut. Ja Pukki toi kauheasti lahjoja! Parhaat lahjat oli varmaankin oma kannettava tietokone, prinsessamekko ja Prinsessa Ruusunen dvd.

Ei kommentteja: