torstai 18. joulukuuta 2008

Joulukortteja

Sain tänä vuonna olla äitin apuna joulukorttien tekemisessä. Kun äiti oli leikannut ja taitellut kortit, sain piirtää hopeisella geelikynällä viivoja kortin toiseen reunaan. Me tehtiin aina muutama kortti kerrallaan kun Olavi oli kerhossa tai päiväunilla. Aika monta päivää viivojen piirtämiseen kuitenkin meni.
Kortteihin tulee sisälle kuva minusta ja Olavista. Iskä otti meistä pihassa yhtenä iltana kuvia korttia varten. Meillä oli kummallakin päällä pörröiset turkit ja äitin tekemät hatut. Olavin hattu on ihan kuin mustikka. Äiti antoi meille kummallekin lyhdyt, joissa oli kynttilä. Kuvien ottaminen oli hauskaa,varsinkin kun pihassa oli lunta. Viime vuonna satoi vettä, kun äiti otti meistä kuvia mummolan pihassa!

Äiti teki kortteihin minun piirtämieni viivojen sekaan kimalleliimalla muutamia viivoja ja painoi leimasimella tekstin. Siinä lukee: Hyvää Joulua! Me saatiin Olavin kanssa kummatkin tuollaiset ihanat joulupossut.
Ja tältä kortit näyttivät valmiina. Ihan hienoja niistä tuli! Sain ihan itse kirjoittaa nimeni joka korttiin. Me näytetään Olavin kanssa tosi iloisilta tuossa kuvassa.


Tontut juoksee, töppöset vilkkaa
tupsut heiluu, kulkuset kilkkaa,
kiire, kiire, kiire on heillä
jotta ois` joulu meillä.

Ei kommentteja: