sunnuntai 16. marraskuuta 2008

Korkeasaaressa

Sunnuntaina äiti lähti Mummon kanssa Tampereelle johonkin käsityömessuille ja me lähdettiin iskän, Olavin ja Vaarin kanssa retkelle Korkeasaareen. Parkkipaikalta oli aikamoinen kävelymatka eläintarhaan, mutta onneksi matkalla oli kaikenlaisia kivoja eläinpatsaita, karhu, kettu ja peuroja. Me Olavin kanssa hoidettiin niitä kaikkia ja pitihän niillä myös ratsastaa!

Kamelit oli kyllä kaikista kivoinpia eläimiä, vaikka olihan leijonat, tiikerit ja villikissatkin kivoja. Yksi leijona kävi ihan lasin takana katsomassa minua!


Matkan varrella oli tällainen korkea kallio, jonka päälle piti tietysti kiivetä ja olipa sieltä hyvät näkymät. Olavi ei osannut kiivetä ihan näin korkealle kuin minä.

Iskä oli tehnyt meille hyvät eväät mukaan, leipiä, mandariiniä, mehua ja kuumaa teetä. Ulkona kävellessä tuleekin tosi kova nälkä. Eväiden syömisen jälkeen jaksoi taas jatkaa matkaa.


Myös nämä hylkeet oli mukavia. Ne uiskenteli ja kelli kallioilla. Yksi hylkeistä rapsutteli ja putsasi itseään ihan kuin kissa.
Korkeasaaresta ajettiin mummilaan syömään. Olavi nukahti matkalla, niin rankka reissu meillä oli. Mummilassa olivat myös Elina-täti ja Ilkka. Meillä oli kyllä kiva päivä vaikka äiti ei ollutkaan mukana!

Ei kommentteja: